Verburg

Loodgieter - LISSE
Logo verburg loodgieter lisse

Verwarming

Installatie

Verburg Loodgieters kan u van dienst zijn in de uitgebreide mogelijkheden van de installatietechniek. Zo draaien wij ons hand niet om voor het installeren van een nieuwe Cv-ketel, leidingen, radiatoren of appendage. Naast deze vaste onderdelen zijn er nog veel meer dingen die wij graag voor u installeren. Wij helpen u dan ook graag verder als u vragen heeft of specifieke wensen.

 

Installatie uitvoeren door een ervaren loodgieter

Als u een installatie klus heeft dan kunt u met een vertrouwd gevoel contact met ons opnemen. Een mooie installatieklus uitgevoerd door Verburg loodgieters is bijvoorbeeld de installatie van een Cv-ketel. Met een nieuwe Cv-ketel kunt u prima uw woning verwarmen, maar de installatie hiervan kan een lastig karwei zijn. Er moet rekening gehouden worden met verschillende factoren om de installatie te laten slagen. Verburg Loodgieters kan u adviseren over de verschillende soorten Cv-ketels en uiteindelijk de installatie.

Tevens installeert Verburg Loodgieters radiatoren en designe radiatoren vloerverwarming en alle daarbij behoorende appendage.

 

Heeft u zelf ideeën of vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of ons contactformulier

Verwarming Verburg Loodgieter Lisse