Verburg

Loodgieter - LISSE
Logo verburg loodgieter lisse

Verbouwing

Verbouwing

Als u uw bestaande woning wilt gaan opknappen of uitbouwen dan doen wij dat uiteraard graag voor u.
Wat wilt u nog meer?

 

Iedereen vindt weer andere dingen belangrijk maar bijna iedereen wil kwaliteit voor een scherpe prijs. Dat snappen wij. Door onze scherpe inkoop van materialen, het uitstekende werk van onze timmerlieden, metselaars, loodgieters, elektriciens en stukadoors zijn wij in staat iedere verbouwing volledig naar uw wens te laten verlopen. Ook uw uitbouw of verbouwing zal met de grootst mogelijke zorg worden verbouwd. Bovendien verlenen wij garantie over de door ons geleverde werkzaamheden en dat is voor u een rustig gevoel.

 

Dakkapel

Wilt u bijvoorbeeld op zolder een werkplek creëren? Heeft u meer ruimte nodig? Of ziet u liever meer licht in uw woning? Dan is een dakkapel een geweldig mooie oplossing!

De beloopbare ruimte die u wint door het laten plaatsen van een dakkapel is groot.

Er is enorm veel keus in het aanbod van dakkapellen. Uiteraard is het voor u van belang dat u een keuze maakt voor een dakkapel die past bij uw budget, smaak en huis. Valt u keus op een dakkapel uitgevoerd in kunststof of gaat uw voorkeur uit naar een houten dakkapel. Heeft U vragen Verburg Loodgieters en Timmerwerken kan ze beantwoorden.

 

Keuken

Bent u uw eigen keuken beu en heeft u al langer plannen om uw keuken te verbouwen, dan kunnen wij u vast en zeker helpen. Met ons team van vakmensen die al jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van keukens, bent u er zeker van dat wij uw keuken van onder tot boven kunnen renoveren.

Misschien bent u eindelijk toe aan een grote woonkeuken en moet er een muur doorgebroken worden om dit te realiseren of u wilt de hele keuken verplaatsen? U heeft misschien zelf ideeën over uw nieuwe droomkeuken maar wij kunnen u ook ideeën aandragen. Wij streven naar kwaliteit en tevredenheid in het voordeel van onze klant voor een scherp tarief.

 

Kozijnen en deuren

Tegenwoordig bestaan er allerlei soorten kozijnen en deuren, gemaakt van verschillende materialen en uitgevoerd in diverse kleuren. Voor ieder type kozijn en deur is wel iets te zeggen,Verburg Loodgieters en Timmerwerken kan U op weg helpen.

 

Heeft u ideeën of vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of ons contactformulier

Verbouwing Verburg loodgieter Lisse